Jäsenedut

Kanta-Hämeen yksityisalat JHL ry 736

on päättänyt tukea jäseniään vuonna 2022 seuraavasti:

JHL:n jäsen-/järjestökoulutukseen osallistumisesta 15€/koulutuspäivä.

Kulttuurialan (konsertti, urheilu, teatteri, elokuva, sirkus, näyttely tms.) pääsymaksu-/lippukuluista korvataan jäsenelle seuraavan periaatteen mukaan:

• Korkeintaan 5x kalenterivuodessa 10€/lippu (minimi lipunhinta on 10€.)

• Tuki maksetaan kaksi kertaa vuodessa tositteita vastaan (kevät/syksy).

Huom! Tukea ei makseta pääsylipuista, jotka yhdistys on maksanut kokonaan tai osittain. Täytä huolellisesti ja lähetä taloudenhoitajalle osoitteeseen: Anne Heikkinen, PL 13, 14201 TURENKI

Koronatilanteen vuoksi yhdistys ei ole voinut järjestää kesäretkiä tai muita tapahtumia jäsenilleen. Tämän vuoksi hallitus on päättänyt, että yhdistys tukee myös vuonna 2022 jäseniään ylimääräisellä tuella seuraavasti:

Yhden tapahtuman pääsymaksun tai lipun hinnasta korvataan jäsenelle 30€

(esim. konsertit, urheilutapahtumat, messut jne.)

• Tapahtuma 1.6.-31.8.2022 välisenä aikana
  • Minimi lipunhinta 30€
  • 1 tapahtuma / tosite / jäsen
  • Tukianomus on toimitettu yhdistykselle 10.9.2022 mennessä (tukianomus  kotisivujen materiaalipankissa)

HUOM! tämä jäsenetu ei vaikuta kulttuurituen hakemiseen/maksamiseen.

Täytä tukianomus huolellisesti ja toimita taloudenhoitajalle 10.9.2022 mennessä osoitteeseen: Anne Heikkinen, PL 13, 14201  TURENKI

Tukianomukset löydät kotisivujen materiaalisalkusta.

(voit toimittaa myös muille hallituksen jäsenille)

Kulttuuritukianomukset on anottava 6.12. mennessä!